Vistas de página en total

04 octubre 2021

Comunicació persuasiva per a l'entrevista de feina (Gina Aran)



Llibre: Comunicació persuasiva per a l'entrevista de feina.
Autor: Gina Aran.
País: Espanya.
Editorial: Uoc.

Interessant llibre de la coach Gina Aran formadora en comunicació i habilitats directitves tant per les empreses privades com per les institucions públiques.

L'objectiu d'aquest llibre, és aconseguir sobretot a una entrevista de feina, que es presti atenció a allò que es vol i també que agradi. És per això tant important que ens coneixem molt bé a nosaltres mateixos i a l'entrevistador.

Convida a esdevenir un bon projecte de missatges i també créixer personalment, per a expressar-se amb seguretat i adquirir experiència per arribar a entendre les necessitats de l'interlocutor. 

Destaca sobretot, que les empreses avui dia, valoren més les competències que les titulacions i és per això per la qual cosa l'entrevista és tan important on s'ha d'aconseguir que vegin que som la persona que cal contractar.

És cinc capítols del llibre es centren per tant en el procés de comunicació, el nostre autoconeixement i la nostra autoestima, el coneixement de l'entevistador, la construcció del missatge i l'entrevista professional.

El llibre finalitza amb una petita recapitulació sobre tots els conceptes tractats al llarg del llibre i que ens serveixen de recordatori.

Un llibre molt útil per a tota aquella persona que vol aconseguir un lloc de treball o que vol millorar el que ja té, amb totes les claus per arribar al nostre objectiu desitjat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario