Vistas de página en total

30 julio 2020

Emprenedoria (Grup Promotor)


Llibre: Emprenedoria.
Autor: Grup Promnotor.
Pais: Espanya.
Editorial: Santillana,

Dins dels llibres d'autoajuda que hem de llegir de cara al nostre projecte professional treballant per nostre compte, aquest és un dels imprescindibles.

Malgrat es tracta d'un llibre dirigit a estudiants d'eso i batxillerat, és també molt útil per a professionals com a nosaltes, que estiguin disposades a treballar pel seu compte, ya que disposa de lliçons molt útils per a saber els pasos a seguir.

Té com iniciativa iniciar als més joves en l'aventura de l'emprenodoria, quelcom del que han carescut totes les escoles d'ensenyament des de la primària fins a la universitat i ensenya a aparcar d'alguna manera la seguretat d'una feina fixa que és el que s'ha inculcat fins ara en l'ensenyament i apostar més per l'emprenedoria i el risc.

Al llarg de totes les lliçons es fa un recorregut per les competències personals a la feina i d'un emprenedor, les oportunitats de formació, els sectors d'activitat, analisi de professions, entorn professional, el mercat laboral, la idea de negoci i els conceptes bàsics d'economia entre altres.

En cada lliçó, es fa un resum del que s'ha d'aconseguir al final de la mateixa i totes elles estan barrejades d'articles i d'activitats diferents per a que l'alumne ho vagi practicant.

El final de cada lliçó, està dedicat a properar dos projectes emprenedors diferents, un disseny d'un itinerari formatiu i laboral i la constitució i posada en marxa d'una empresa.

Al final de les lliçons, hi ha dues annexes on es fa el resum de totes les activitats que s'han tingut que realitzar en ambdós projectes.

Prenent com a base aquestes lliçons, és també molt útil per a realitzar entre els usuaris de la biblioteca de torn, sigui pública, sigui universitària, o sigui escolar, un taller d'emprenedoria, que és podría completar amb altres llibres o amb la projecció de videos o de power points.

En definitiva, es tracta d'un llibre molt útil no només per a els joves, sinó també per a professionals com nosaltres que decideixin treballar pel see compte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario