Vistas de página en total

24 enero 2024

Ser feliços en el matrimoni (Kas Perry Dotterweich)

 



Autor: Kass Perry Dotterweich.
País: Estats Units.
Editorial: San Pablo.
Col·lecció: Minillibres autoajuda.

Es tracta de un dels llibres de la col·lecció minillibres autoajuda amb trenta interessants consells sobre com ser feliços al matrimoni. Va dirigit a no desatendre la relació i a que petites coses no es converteixen en crisis serioses.

Ajuda a les parelles a madurar l'amor i prevenir dificultats, gràcies al consell de diverses parelles i de professionals. Serveix també per a capacitar a les parelles a viure en el respecte mutu.

Entre altes coses ens ensenya a explorar la vida junts, lloar a la parella sobretot en presència d'altres, ésser romàntics, dir t'estimo, riure junts, plorar junts, compartir somnis, tenir detalls d'amabilitat, gaudir junts del silenci i ésser pacients l'un amb l'altre entre otres coses.

Personalment ens serveix per a saber que cada vegada ens estimem més, que cada vegada ens sentim més units i que som dos en un i l'utilitzem molt sovint per a sentir-nos cada vegada més que formem part l'un de l'altre i sentir respecte l'un de l'altre.

És molt aconsellable per a tot tipus de parella, des de les que comencen fins les que porten molts anys de convivència mútua.

No hay comentarios:

Publicar un comentario