Vistas de página en total

11 enero 2024

El camí de l'amor (Eva Mengual)

 



Títol: El camí de l'amor.
Autor: Eva Mengual.
País: Espanya.
Editorial: Comanegra.

Es tracta d'un interessant conte, que al mateix temps és un llibre d'autoajuda, ja que a través de la història acabem descobrint totes les facetes de l'amor, després de que la protagonista del relat, la Máire, sofreix la pérdua del seu amor de tota la vida.

Tot comença quan una tarda, asseguda al seu balancí de l'entrada a la seva casa, esperant al seu home el Liam, aquest la diu, una vegada arriba de la feina, que ja no l'estima i llavors la Máire sent una forta punxada al pit quan la diu que es troba enamorat d'una altra.

Al dia següent marxa de la casa en direcció al poble, amb l'intenció de prendre l'autobus que la portarà cap a la ciutat, però quan arriba feia uns minuts que havia marxat. Caminant cap altre poble coneix al Cian, un pagès que li deixa una cabana al costat de la seva casa per a que pugui descansar.

Compta al Cian la seva història i el que li va passar i troba en el pagès cert consol. El Cian, acaba comptant-la la seva història també, i com després de quedar-se vidu decideix muntar un hort que és el que havia desitjar de sempre. L'explica els diversos conceptes de l'amor.

Marxa cap a la ciutat i descobreix que es troba embarassada. S'instal·la en un vell apartament de la seva amiga Maeve i poc a poc va descobrint les diverses facetes de l'amor, a un mateix, als seus amics, i sobretot al del seu fill.

Es tracta d'un llibre molt interessant en el qual es descobreixen les diverses formes de l'amor en boca de Cian i ens ensenya, que el trencar amb una parella, no és sinònim d'haver trencat l'amor, ja que l'amor ho porten dins en diverses maneres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario