Vistas de página en total

09 febrero 2023

L'anell del Papa Luna (Joan Pla)




Llibre; L’anell del Papa Luna.

Autor: Joan Pla.

País: Espanya.

Editorial: Tabarca.

Col·lecció: Juvenil.

 

Aquest autor valencià nascut a l’any 1942 amb una més que notable obra literaria, ens porta en aquesta ocasió a l’atractiva localitat de Peniscola, on un grup de joves es veueninvolucrats en una insólita aventura.

 

Aprofintant que un d’ells s¡’ha quedat sense la seva moto degut a un accident, aquests joves realitzen una visita al castell del Papa Luna, i els entra la curiositat de saber on pot trobar-se l’anell del Papa Luna, ja que quan va morir no ho portava en la seva ma.

 

Després de llogar una barca a un Vell Mariner, arriben fins a una cova sota el Castell en busca de les escales secretes per acceder al Castell. Dins de la cova, son testimonis de l’assassinat d’un escafandistra, i observen la fugida en llanxa de l’assassí.

 

Tractant d’averiguar més coses un dels nois és segrestat i han de denunciar a la guàrdia civil que els acompanya al lloc en busca d’algun senyal. En les seves investigacions aconsegueixen alliberar al seu amic, descobrint que en aquella cova opera una banda de tràfic de drogues.

 

Es tracta d’una història molt amena i lleugera que atrapa al lector des de la primera estona i et fa introducir-te en ella com si estigués vivint aquesta aventura.

 

  

No hay comentarios:

Publicar un comentario