Vistas de página en total

24 febrero 2023

Contes per ser feliç (Gaspar Hernández i Jordi Llavina)

 



Llibre: Contes per ser feliç.
Autor: Gaspar Hernández i Jordi Llavina.
País: Espanya.
Editorial: Estrella Polar.

Es tracta d'un interessant llibre per a iniciar als nens pràcticament des del seu començament a desenvolupar-se com a persona i a crèixer feliç sense preocupacions i molt útil no només per a educadors, sinó també pels propis pares.

És un llibre imprescindible per a tenir-lo en la biblioteca personal del nen o nena i per a ésser comptat pels propis pares. 

Al llarg dels vint contes es tracten temes com la por, la tristesa, les preocupacions, la ira, l'empatia, la felicitat, l'autoestima, no comparar-se, l'assertivitat, la lletjor, la timedesa, l'altruisme, la resiliència, la paciència, la disciplina, la prudència, la solidaritat, les mentides, la supèrbia i el diàleg apreciatiu.

El final de cada conte, disposa d'unes eines molt útils per als pares, per a poder treballar cadascuna d'aquestes qüestions i ajudar als nens a ésser els més felicos possibles i a començar ells mateixos a sentir-se autònoms des del seu començament.

Es tracta d'un llibre molt útil des d'una doble perspectiva: per als nens per a poder desenvolupar-se ells mateixos des del seu començament i per als pares per a poder ajudar amb les eines exposades al final de cada conte en aquest desenvolupament dels seus fills.

No hay comentarios:

Publicar un comentario