Vistas de página en total

02 marzo 2022

Tintin i el secret de l'Unicorni (Steven Spielberg)

 



Pel·licula: Tintin i el secret de l'unicorni.
Director: Steven Spielberg.
Pais: Estats Units.
Interprets: Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig, Simon Pegg, Nick Frost, Daniel Mays.

Versió cinematogràfica d'aquest personatge del comic, dirigida per Steven Spielberg on es tracta de la cerca d'un enigma que va deixar un mariner fa anys.

Tintin compra un vaixell que un altre home està interessat en adquirir també, només fer-lo ell. Això l'intriga i investiga la raó a la biblioteca.

Quan arriba a casa, veu que l'han desvalijat i que el vaixell ha desaparegut. El seu gos troba el que seria el mastil del vaixell.

És segrestat i tancat a la bodega d'un vaixell on a la mateixa vegada tenen segrestat al seu capità. El capità i el segrestador són descendents d'unes persones que fa anys van tenir una baralla per una càrrega que portava l'avantpassat del capità.

Aconsegueixin fugir i arriba al desert del Sahara i des d'allí a la localitat on es dirigien els altres tripulants. Allí lluiten per recuperar una part de l'enigma havent d'esperar a arribar a port i que sigui detingut el segrestador.

Tintin i el capità descobreixin el lloc on està el que creuen que és el tresor però allí també troben la resta de l'enigma que indica en que lloc de l'oceà es troba la resta del tresor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario