Vistas de página en total

11 enero 2022

Saber ser, saber estar (Mònica Garcia Massegué)

 



Llibre: Saber ser, saber estar.
Autor: Mònica Garcia Massagué.
País: Espanya.
Editorial: Ara llibres.

Interessant llibre sobre protocol i saber estar en totes les ocasions i circumstàncies de Mònica Garcia Massagué, experta en la matèria i docent a la Universitat de Barcelona, a més de ser una de les fundadores de l’Escola Internacional de Protocol i Relacions Institucionals de Catalunya.

El llibre constitueix una sèrie de claus del protocol per als nostres dies i és molt clar i explicatiu ajudant a superar amb èxit qualsevol obstacle social.

Explica detalladament tots els passos protocol·laris a seguir en diverses circumstàncies com l’empresa, les celebracions a casa pròpia o d’altres, el comportament en casaments, bateigs, comunions i funerals o l’art de la conversa.

Tracta també com s’ha de vestir per a determinades ocasions, així com la roba que sempre s’ha de tenir a l’armari, les presentacions i salutacions i les bones maneres en espais com l’ascensor, els vehicles, el teatre i el cinema.

No passa per alt el comportament que s’ha de tenir amb les noves tecnologies i els diversos regals que s’han de fer segons les circumstàncies, finalitzant amb els protocols seguits a l’Estat Espanyol i a Catalunya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario