Vistas de página en total

18 enero 2022

Els secrets de parlar en públic (Mariona Casas)

 



Llibre: Els secrets de parlar en públic.
Autor: Mariona Casas, Josep Castellà i Montserrat Vilà.
País: Espanya.
Editorial: Eumo.

Parlar en públic és un dels majors reptes que tenim i a la vegada una de les coses que més por tenim de fer i en aquest llibre els tres autors ofereixen diverses recomanacions per a trasmetre seguretat i comunicació, realitzar la planificació i fer una bona posada en escena.

Al llarg dels quinze capítols dividits en quatre parts, ens donen totes les pautes adequades sobre l'orador i l'audiència, l'estructura i la posada en escena, els propòsits de l'orador i les situacions comunicatives i orals.

Totes les pautes, estan dirigides tant si s'ha de donar una conferència com si s'ha de presentar un informe, realitzar una negociació o fer una entrevista.

Al llarg de tots els capítols aprenent a trasmetre seguretat i confiança, comunicar emoció, planificar el discurs, parlar amb correcció i estil, explicar amb claretat i captar l'atenció entre altres coses.

Tot això està centrat en les tres primeres parts del llibre, l'última es centra en altres tipus de situacions comunicatives com son  les exposicions i la presentació d'informes, la negociació, les reunions, l'entrevista professional, els mitjans de comunicació i els discuros protocol·laris.

Sense cap dubte, la lectura d'aquest llibre ajudarà a la persona que ha d'afrontar una situació de parlar en públic, a superar tots els temors i nervis i a perdre la por a haver de posar-se davant un públic que ens examinarà i ens jutjarà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario