Vistas de página en total

25 enero 2022

100 idees per a ser un gran comunicador (Alfred Picó)



Llibre: 100 idees per ser un gran comunicador.
Autor: Alfred Picó.
País: Espanya.
Editorial: Cossetània.

El periodista i professor Alfred Picó amb una llarga trajectòria literària i de comunicació, ens explica en aquest llibre 100 idees per aconseguir ser un gran comunicador en totes les facetes que se ens presenten.

En aquestes cent idees ens ensenya com redactar un correu electrònic eficaç, la comunicació efectiva que han de realitzar les empreses i les institucions, com redactar un text en Facebook o Twuitter.

També ens dóna consells per a transformar una noticia negativa en positiva, per a millorar la nostra comunicació sentimental, presentar-nos en 60 segons i les diverses tècniques periodístiques a aplicar a la nostra vida quotidiana.

El llibre és un treball molt rigorós, ja que les persones i les empreses hem de comunicar-nos perquè sinó seriem invisibles i vulnerables i això s’ha de fer amb eficàcia i encert amb la qual cosa el llibre té com principal objectiu ajudar-te.

L’autor és llicenciat en Ciències de la Informació i ha treballat en els principals mitjans de comunicació de Catalunya i imparteix amb gran èxit cursos de comunicació creats per ell mateix.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario