Vistas de página en total

05 noviembre 2021

La teva idea mola (Mister Wonderful)



Llibre: La teva idea mola.
Autor: Mr. Wonderful.
País: Espanya.
Editorial: Edicions 62.

Un llibre molt pràctic, per a tot aquell emprenedor que té una idea de negoci però mai s’atreveix a portar-la a terme i per a tots aquells que tenen ganes de fer coses i viure la seva pròpia aventura.

Fa el paper de petita empenta per a tots els que necessiten tirar-se a la piscina i començar a convertir el seu somni en realitat.

La persona que decideix posar-se a llegir el llibre seriosament, ho pot fer d’una tirada, ja que consta de moltes soflames inspiradores per a llançar-nos en busca del nostre somni i amb moltes citacions inspiradores de gent que abans ha donat el passo.

La majoria d’aquestes frases inspiradores es troben al final de cada capítol i si el llibre es nostre podem tallar-la i posar-la en un lloc visible.

El millor del llibre, és el mural que hi ha al final de la seva lectura per a poder tallar i penjar en una paret amb un resum de tot el que ha tractat el llibre i recordar-nos cada dia la nostra disposició a fer realitat el nostre somni.

Es un dels llibres més pràctics que ha caigut en les meves mans en quan a l’autoajuda i a l’automotivació es refereix i sense dubte es treuren moltes conclusions positives amb la seva lectura. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario