Vistas de página en total

24 noviembre 2021

Com parlat bé en públic (Joana Rubio i Francesc Puigpelat)



Llibre: Com parlar bé en públic.
Autors: Joana Rubio i Francesc Puigpelat.
País: Espanya.
Editorial: Pòrtic.
Col·lecció: Viure.

Es tracta d’un llibre escrit per la llicenciada en Ciències de la Informació, Joana Rubio i pel llicenciat en Filosofia Francesc Puigpelat i ambdós exercint el periodisme, sobre les diverses tècniques a emprar per a poder parlar bé en públic.

Avui en dia, parlar bé en públic és una de les claus del èxit tant laboral com social, i bona part de la gent no sap com afrontar aquest fet i ambdós autors defensen al llarg del llibre que tothom pot aprendre a parlar en públic.

Al llarg del llibre, trobem diversos trucs per a preparar un bon guió, seduir al públic en la introducció, convèncer als superiors i subordinats, saber actuar en una entrevista per a feina o aprendre a controlar els nervis, la mirada i la veu.

Al llarg dels nou capítols, els autors proposen de conèixer tots els elements que intervenen en el procés de la comunicació oral i aprendre a articular un discurs, clar, àgil i persuasiu.

Tota persona que llegeix aquest llibre, aprèn no només a parlar en públic, sinó també a millorar les tècniques si alguna vegada ja ha parlat en públic.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario