Vistas de página en total

15 noviembre 2021

Com ser els primers a google sense pagar (Montserrat Peñarroya-Helena Casas)

 



Llibre: Com ser els primers a google sense pagar.
Autors: Montserrat Peñarroya i Helena Casas.
Pais: Espanya.
Editorial: UOC.
Col·lecció: Comunicació.

En un temps on les xarxes socials imperen i on cada vegada més ens donen a conèixer mitjançant les xarxes socials gràcies a la publicació de contingut, aquest llibre resulta imprescindible per a poder realitzar els diferents passos per a poder tenir una molt bona posició i que el cercador dels cercador, Google, ens trobi fàcilment.

Escrit per dues expertes autores, Montserrat Peñarroya i Helena Casas, com importants blocs per a visitar per a complementar informació del llibre, trobem les claus per a un posicionament natural als cercadors de manera senzilla i sense necessitat de tenir coneixements tècnics.

Comencen explicant-nos el funcionament dels diversos cercadors, aconseguint llegir les pàgines del nostre lloc web, passos per accelerar la lectura i que fer per estar segurs de que cada vegada que actualitzem el nostre contingut, google també ho actualitza.

A meitat de camí del llibre es passa a parlar a fer-nos entendre com Google ordena els resultats de la cerca i que hem de fer nosaltres si volem que interpreti bé els nostres continguts i ens posicioni en els primers llocs.

En el final del llibre les autores ens parlen de les eines que ens ajudaran a entendre millor el nostre posicionament.

És tracta d'un senzill i fàcil llibre, que ens ajuda a entendre millor com treballar el nostre posicionament a la xarxa i com aconseguir ésser més visibles mitjançant un bon posicionament en els cercadors més importants i és imprescindible, per a no perdre'ns i no quedar enrera en la cada vegada més present tecnologia digital.

No hay comentarios:

Publicar un comentario