Vistas de página en total

24 mayo 2021

Familia i escola: Compartir educació (Maria Jesús Comellas)



Llibre: Família i escola: compartir l’educació.
Autor: Maria Jesús Comellas.
País: Espanya.
Editorial: Graó.

Un interessant llibre d’aquesta editorial especialitzada en l’educació, que tracta de les relacions entre la família i l’escola, incitant a un debat entre tots dues, que faci possible l’acostament que afavoreixi un clima de confiança per així repercutir en el benefici de l’educació.

Incita a dibuixar el rol de cada institució, comprenent les dificultats i les oportunitats i els recursos necessaris per avançar.

El llibre ofereix una mirada als aspectes que poden aportar un guiatge per aquesta reflexió i idees per a compartir amb vista a millorar les relacions entre la família i l’escola.

L’autora és doctora en psicologia amb una important experiència en totes les etapes educatives i especialista en orientació familiar i escolar.

Exerceix la docència en la Universitat Autònoma de Barcelona com professora del Departament de Pedagogia Aplicada i com Directora del postgrau d’Orientació i estratègies per al debat educatiu en el context familiar.

També col·labora amb la Diputació de Barcelona en l’Espai de debat educatiu en el territori amb i per a les famílies i intervé en diversos mitjans de comunicació tractant temes sobre educació. A la web www.grode.org es pot trobar més informació sobre les investigacions de l’autora.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario