Vistas de página en total

05 mayo 2021

Com ajudar als seus fills a estudiar (Juanjo Fernández)



Llibre: Com ajudar els fills a estudiar.
Autor: Juanjo Fernández.
Editorial: Claret.
Col·lecció: Familia Forum.

A diferència d'altres llibres de la matèria, l'autor no parla de tècniques d'estudi, sinó d'actituds, estils i maneres de fer, per ajudar-les a fer els deures de forma adequada i educativa. Es tracta per tant d'un llibre motivador.

Està basat en la xerrada que normalment realitza l'autor per diversos centres escolars on al llarg dels diversos capítols hi ha diversos contes que ajuden a entendre el llibre i a prendre consciència de les actituds a desenvolupar a l'hora d'educar als nostres fills.

Insisteix molt en que s'ha de dialogar amb els nostres fills a l'hora de veure el temps del qual es disposa i quant temps ha de dedicar cada dia a l'estudi i a la realització dels deures.

Les diverses tècniques per a poder desenvolupar aquesta ajuda les descriveix en vuit punts essencials com són els previs, la situació, la preparació, el propòsit, la realització, la motivació, l'aplicació i la recompensa per a continuació explicar un decàleg de deu punts molt interessant d'aplicar per tots els pares amb fills en edat d'estudiar.

El llibre finalitza amb les preguntes més freqüents durant les xerrades i les seves respostes, deixant a l'última pàgina unes adreces web i electròniques on es pot ampliar informació i poder posar-se en contacte amb l'autor per a qualsevol dubte.

És tracta d'un llibre de molta ajuda per a tots els pares que volen ajudar al seus fills en els seus estudis i en la realització dels seus deures diaris on el diàleg previ és la base de tota planificació i compliment dels deures dels nens.


No hay comentarios:

Publicar un comentario