Vistas de página en total

17 marzo 2021

Quin problema aquest problema (Stefano Bordiglioni)



Llibre: Quin problema aquest problema.
Autor: Stefano Bordiglioni,
País: Italia.
Editorial: Castellnou.
Col·lecció: Picnic.

Paolo és un nen que suspés moltes vegades els exercicis de matemàtiques fins a que un dia arriba a la conclussió de que davant el problema s'ha d'escriure de nou els problemes.

Es així com es va posar a escriure diversos problemes com el de la nau espacial, el de l'hort irregular, el de les gallines, el de la pista de tennis i altres tants.

Als diferents problemes va arribant després de solucionar el problema anterior i arran de les conclussions a les quals arriba després de resoldre el problema anterior.

Per ajudar-se a resoldre tots aquests problemes, Paolo crea la seva professora imaginària, la senyoreta Bombardi.

A classe es busca altres companys per a resoldre més problemes i es quan fan els problemes del ferri i de l'helicòpter després d'una classe d'història.

Després de mirar paperets de companys realitza problemes com el problema de l'aixeta, problema de futbol i problema dels animals estranys.

S'acaba convertint en una fàbrica de problemes fent també el problema del ciclista, el problema del nombre, el problema de les bales entre altres.

No troba la seva llibreta vermella i en un full escriu el problema del venedor d'embotits, el problema dels percentatges i el problema dels moliners fins a que al dia següent pugui passar-les a la llibreta.

Al dia següent no troba la llibreta i pensa que l'agafat la senyoreta però ha estat un company el que l'havia agafat. Fa el problema de la senyoreta custipada.

Amb la llibreta democràtica fa el problema de les rodes i el problema dels gelats. Es converteix en una llibreta viatgera i fa el problema de l'acàcia.

També realitza el problema del corral, el problema dels fòssils, el problema dels trens. Els últims problemes que fa són el problema del venedor d'embotits 2 i el problema del passadís. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario