Vistas de página en total

08 marzo 2021

La volta al món en 28 correus electrònics (Stefano Bordiglioni)



Llibre: La volta al món en 28 correus electrònics.
Autor: Stefano Bordiglioni,
País: Italia.
Editorial: Castellnou.
Col·lecció: Picnic.

Fabrizio és un noi que té un pare periodista i es marxa amb ell a un viatge per diversos llocs del món. Aprofita l'ocasió per a enviar correus electrònics als seus amics Sara i Giulio.

El primer correu ho envia des de l'aeroport de Roma esperant el vol a Marroc des del mòbil del seu pare que disposa d'ordinador.

Tots els missatges els envia amb la latitud i la longitud de on és troba, ja que el telèfon del seu pare porta un GPS que ho indica. Els amics li fan saber l'enveja sana que li tenen.

Comencen a intercanviar-se missatges sobre les experiències de Fabrizio per Africa. Els dos nois tenen polèmica sobre els camells. Els compta les experiències noves que viu.

A vegades sembla com si es barallasen, sobretot el Giulio i el Fabrizio que són els que més polemitzen sobre les coses que compta aquest últim.

Quan es troba a Nova York camí de Ciutat de Mèxic, compta les diferències entre un pais i altre i les seves impressions dels gratacells.

Parla de l'aire tan irrespirable de Ciutat de Mèxic que és tan dolent que sembla que es respira directament l'aire d'un tub d'escapament d'un cotxe. Parla dels antics costums d'asteques i maies.

Parla als seus amics també dels perills que es poden trobar visitant certes coses. Quan es troba a Guatemala els parla de la carretera panamericana que travessa tot el continent americà de Nord a Sud i de l'encara vigència de costums maies.

Els amics moltes coses que compta no se'ls creuen. Els parla de la seva aventura en Disneyland y com el seu pare i ell es senten estranys caminant per Los Angeles.

L'excessiu sol de la Polinèsia li crema la pel i ha de passar uns dies sense banyar-se i descobreix altres coses. Parla de la seva immerssió entre taurons. Acaba confesant-les que té enyorança.

Els escriu un correu electrònic des de la seva casa una vegada que ha tornat del viatge amb el seu pare per estar molt acostumat a fer-lo.

És un llibre molt divertit, perquè a més d'ensenyar tots els contractos dels diferents països, tracta la relació dels amics de manera divertida mitjançant els correus electrònics que s'intercanvien.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario