Vistas de página en total

03 febrero 2021

Els barrufets (Raja Gosnell)

 



Pel·licula: Els barrufets.
Director: Raja Gosnell.
País: Estats Units,
Repartiment: Neil Patrick Harris, Hank Azaria, Jayma Mays, Sofia Vergara, Tim Gunn.

Versió cinematogràfica de la famosa serie animada sobre aquests personatges diminuts. La pel·licula comença en el bosc on viuen els barrufets, encapçalats pel gran barrufets que fa com de cap dels 99 barrufets i de la barrufeta.

Un dels barrufets, pocatraças, fa un dels seus desastres mentres la resta dels barrufets celebraven l'arribada de la lluna blava.

Fugint, va cap a les cataractes prohibides i juntament amb altres barrufets entre els quals es troba la barrufeta i el gran barrufet es atrapat per la cataracta blava i acaben arribant a Nova York una ciutat i un món desconegut per ells.

Gargamel i Afrael el bruixol i el seu gat, després de destrossar el poblat barrufet, també acaba a Nova York i inicia la persecució d'aquests barrufets en busca de la seva essència blava per a destruir-les i acabar amb els.

Tots els barrufets, compten amb l'ajuda d'un matrimoni per aconseguir tornar de nou al seu poblat però per això han de lluitar contra Gargamel i el seu gat Afrael i per allò, compten amb l'ajuda d'aquest matrimoni.

No hay comentarios:

Publicar un comentario