Vistas de página en total

16 noviembre 2023

També van ser joves (Jordi Sierra i Fabra)

 



Interessant i curiós llibre d'aquest prolífic autor, sobre la joventut d'algunes personalitats, que serveixen d'exemple de superació, ja que pràcticament tots els personatges que es converteixen en protagonistes d'aquest llibre, van haver de superar dures dificultats des de la seva joventut i fins i tot adolescència.

De pràcticament tots, ningú apostava per ells, i fins i tot a l'escola deien als seus pares que no arribarien molt lluny.

De tots ells, comença amb una petita biografia, per passar a continuació a relatar una història novel·lada sobre la superació personal que van haver de sofrir per arribar al que van arribar i que per la seva obstinació, malgrat tenir factors en contra, ho van aconseguir.

En principi es tractaria d'un llibre de literatura juvenil, però també ho podem considerar un llibre d'autoajuda i superació personal i un exemple a seguir davant les dificultats que de vegades se'ns presenten en la vida.

Els personatges protagonistes del llibre són: Julio Verne, Thomas Alva Edison, Jane Austen, Pablo Ruiz Picasso, John Lennon, Albert Einstein, Mahatma Gandhi, Wolfgang Amadeus Mozart, Anne Frank i el mateix autor, Jordi Sierra i Fabra.

Tots ells van tenir algun problema al qual es van haver d'enfrontar, un pare autoritari Julio Verne, el poc interés per la resta d'assignatures Thomas Alva Edison, Els prejudicis de la societat conservadora de llavors Jane Austen, el poc interés pels estudis Albert Einstein, l'excessiu maneig del seu pare Wolfgang Amadeus Mozart i la poca confiança amb l'ofici d'escriure del seu pare Jordi Sierra i Fabra.

Aquest llibre representa un exemple per a les joves generacions per a que vegin que davant les dificultats, no s'han d'enfonsar i que sempre s'ha de lluitar per l'objectiu i la vocació que es tingui per damunt de tot, fins i tot davant de l'oposició de les persones properes i dels pronòstics negatius que poden arribar a fer d'un.


No hay comentarios:

Publicar un comentario