Vistas de página en total

19 octubre 2023

Pluja de mandonguilles (Cody Cameron)

 



Títol: Pluja de mandonguilles.
Director: Cody Cameron.
Pais: Estats Units.
Any: 2013.
Duració: 95 minuts.

Es tracta d'una pel·licula d'animació dirigida per Cody Cameron en la qual l'inventor Flint Loockwoods es reconegut per seu ídol Chester V que l'invita a unir-se a ell en busca d'un proyecte comú, en la seva companyia, en la qual els inventors més brillants del món creen noves tecnologíes pel benestar de la humanitat.

Flint descobreix que el seu invent ha estat utilitzat per a crear animals-menjar, adonant-se més tard, després d'abandonar als seus amics que el que en realitat volia el seu ídol és apoderar-se dels seus invents.

Llavors demana l'ajuda de tots els seus amics i d'altres animals que s'havien creat i tots junts van en busca de la seva patent a la fàbrica del seu idol.

Una vegada derrotat Chester V, Flint aconsegueix el seu somni, que no és altre que aconseguir que el seu invent pugui convertir aigua en aliments.

És tracta d'una pel·licula dirigida al públic infantil, només per a passar una estona, sense cap ni peus, però amb l'objectiu d'assolir que els nens passin una tarde de cinema. Segons la meva opinió, ha hagut i hi ha millors pel·licules d'animació que aquesta.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario