Vistas de página en total

25 septiembre 2023

L'extraordinària història del Pare Noel (Alain Boyer)



Llibre: L'extraordinària història del Pare Noel.
Autor: Alain Boyer.
País: Francia.
Editorial: Larousse.

Es tracta d'un llibre molt propi del Nadal dirigit als més petits, on de manera divertida es compta la història del Pare Noel, amb preguntes i respostes, i amb solapes que han d'aixercar-se per a veure el que tenen per dins, acabant el llibre amb una imatge del Pare Noel dormint davant la llar de foc, després de fer la seva feina.

Algunes de les preguntes que inclou el llibre són: Per què cal escriure una carta al Pare Noel? Per què el Pare Noel necessita que els elfs l'ajudin? Per què el Pare Noel va vestit de color vermell? Per què el Pare Noel porta una gorra amb una borla? Per què el Pare Noel  entra a les cases per la xemeneia? Per què no hem de deixar mai llaminadures per al Pare Noel? Per què el Pare Noel deixa les joguines mentre els nens dormen? Per què el Pare Noel no entra a les cases amb els seus rens? què fa el Pare Noel quan ha acabat el seu viatge? i què és allò que més desitja el Pare Noel?

Sense cap dubte és un llibre molt apropiat per aquestes festes i una forma molt divertida de que els més petits sapigan la història del Pare Noel.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario