Vistas de página en total

12 septiembre 2023

Aprèn a estimar-te (Ramon Gaja)

 



Llibre: Aprèn a estimar-te.
Autor: Ramon Gaja.
Pais: Espanya.
Editorial: Portic.
Col·lecció: Viure.

Llibre dirigit a totes aquelles persones que mantenen actituds negatives i que es troben embolicades en pensaments de desesperança que els impedeixen assolir llurs objectius i no tenint per allò una vida psicològica saludable.

El llibre ensenya camins que ajuden a canviar aquest patró tractant el tema de l'autoestima amb el rigor i la importància que es mereixen.

Després d'un pròleg i una introducció on s'explica el desenvolupament del llibre comença amb uns qüestionaris per a valorar la nostra autoestima que invita a repetir una vegada finalitzat el llibre.

Cada capítol té uns requadres on hi ha frases sobre l'autoestima que convé apuntar-se-les de tant en tant. El capítol 1 està dedicat a la teoria de l'autoestima tractant de la seva definició diferenciant entre competència i mereixement i les diferents tipus d'autoestima.

El capítol 2 es centra en la baixa autoestima on dóna una àmplia descripció del significat de tenir baixa autoestima i com pot erosionar la qualitat de vida. Així mateix es centra en les característiques d'una persona amb baixa autoestima i les seves creences.

El capítol 3 tracta de l'augment de la baixa autoestima i els passos per augmentar la nostra autoestima. Parla també dels passos que hem de realitzar per a poder fer visualitzacions.

En la conclusió parla del reaprenentatge que hem de realitzar per a millorar la nostra autoestima. El llibre finalitza amb la repetició dels qüestionaris del principi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario