Vistas de página en total

23 febrero 2022

Floquet de Neu (Andres Schaer)

 



Pel·licula: Floquer de Neu.
Director: Andres Schaer.
Pais: España.

Pel·licula basada en el goril·la albí "Floquet de neu" que va habitar al zoo de Barcelona entre 1966 i 2003 any de la seva mor.

L'any 1966 el goril·la albí Floquet de neu es recollit de la seva per un científic que se'l porta a Barcelona. Després de tenir-lo un temps en la seva casa, se'l porta al zoo de Barcelona per a que allí acabí convivent amb la resta de goril·les.

Es converteix en l'admiració dels visitants, però en canvi no es acceptat pels seus companys de cel·la, sobretot el pare d'ells que no permet que s'acosti als seus fills.

Floquet de Neu s'assabenta de que la Bruixa del Nord arribarà al Tibidabo i decideix marxar cap allí per a canviar el color de la seva pell i ésser acceptat pel pare dels goril·les.

Luc de Sac un home malvat i acompanyat segons ell per la mala sort, veu l'oportunitat de canviar la seva sort, ja que segons un llibre d'amulets que disposa, amb el cor del goril·la la bona sort l'acompanyarà i decideix capturar-lo.

En companyia d'un panda recorreix tota la ciutat per arribar al Tibidabo però allí està Luc de Sac que se'l porta a la seva casa per a extreure'l el cor.

Marta la filla del científic en companyia d'un company de classe, aconsegueix rescatar-lo i evitar després de parlar amb el pare dels goril·les, que es prengui la pocima que el convertiria en goril·la negre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario