Vistas de página en total

16 febrero 2022

Com trobar una feina satisfactòria (Roman Krznaric)

 



Llibre: Com trobar una feina satisfactòria.
Autor: Roman Krznaric.
País: Austràlia.
Editorial: The School of Life.

Molt bona part de la societat mai et sent satisfeta amb la seva feina, sempre arriba un moment en que molta gent es dóna compte que la feina que està realitzant no és la que hauria volgut escollir.

L'autor en aquest llibre profunditza en això, en la insatisfacció que molta gent sent de la seva feina però que mai s'atreveix a donar el pas de fer el canvi per por al desconegut o per la seguretat que el suposa la feina malgrat no estigui content del tot amb ella.

Aquesta guia constitueix un desenvolupament dels passos a donar per a superar el laberint d'opcions, vèncer la por al canvi i descobrir la professió que de veritat acabarà sent la nostra i que ens satisfarà.

Tot ple d'exemples pràctics de persones que van començar a realitzar una determinada feina i que un bon día es van donar compte que no els omplia, les seves dubtes i els passos realitzats per ells per acabar tenint la feina més apropiada per a les seves característiques.

Moltes de les protagonistes d'aquest llibre arriben a la conclusió de que moltes vegades no és questió de diners per a viure millor, que és més important una feina que ens agradi, malgrat es guanyi menys diners.

El llibre constitueix també, una crida a treballar pel nostre compte, ja que molts dels protagonistes, descobreixen que en realitat són feliços, quan deixen la seva feina per compte alié i comencen a treballar pel seu propi compte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario