Vistas de página en total

24 agosto 2021

El Gat amb botes (Chris Miller)

 



Pel·licula: El gat amb botes.
Director: Chris Miller.
País: Estats Units.

Pel·licula animada en la qual amb el títol tots pensem que es tracta del tradicional compte, però res més lluny de la realitat, ja que es tracta d'una història que no te res a veure amb el tradicional compte.

Es tracta d'un gat que fou criat a un orfanat de la localitat de San Ricardo a Mèxic i que després d'ésser un fugitiu, decideix anar en busca d'unes mongetes màgiques.

Buscant les mongetes, es troba amb un altre gat que li reta a un dol molt curiós que consisteix en ballar. En un moment del ball, es troba amb que el seu contrincant en realitat és una gata.

Llavors li proposa treballar junts per aconseguir les mongetes però en principi es nega perquè el company d'aventures és un personatge amb el qual va coincidir a l'orfanat però finalment acepta.

Mentre busquen les mongetes compta a la gata les causes per les quals va discutir amb el ou. Finalment s'acaben fent amb les mongetes i plantant-les i acaben pujant cap el cel i es produeix una aventura que el ou havia pronosticat des de temps de l'orfanat.

Una vegada a terra, el gat s'acaba adonant de que era una traició per obligar-li a tornar a la càrcel però finalment escapa i aconsegueix salvar al poble de ser destruit per una oca geganta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario