Vistas de página en total

05 julio 2021

Les set lleis espirituals de l'èxit (Deepak Chopra)



Llibre: Les set lleis espirituals de l’èxit.
Autor: Deepak Chopra.
País: India.
Editorial: Proa.
Col·lecció: Imprescindibles del creixement personal.

Es tracta d’un llibre sobre autoajuda, escrit per Deepak Chopra, un dels principals valedors de la medicina psicosomàtica i en el qual s’especifiquen les que segons ell són les set lleis espirituals de l’èxit.

La seva lectura, constitueix una autèntica lliçó de com prendre el quefer diari per aconseguir l’èxit, sense deixar-nos portar per l’estrés i la precipitació.

Al tractar-se d’un gran mestre hindú, aprenent a traçar una pla de cara a assolir els nostres objectius, amb la calma i la tranquil·litat que les ensenyances hindús ens transmeten, quelcom que fa molta falta en tot el món occidental.

Es tracta d’una valuosa caixa d’eines per als viatgers espirituals del segle XXI per a portar a terme els desigs fàcilment i sense cap esforç, rebatent també la creença de que l’èxit s’ha d’assolir a costa dels altres i fent-nos consciència de que l’èxit arriba amb un fluix constant de totes les coses bones cap a nosaltres.

En la introducció ja ens relata el que trobarem al llarg del llibre i a continuació passa a descriure les set lleis, acabant cadascuna con un exercici que hem de realitzar per a portar-la amb èxit i efectivitat.

Es tracta d’un llibre molt recomanable per a tota persona que vol assolir el seu èxit personal i que no sap com iniciar els passos o ho fa de manera equivocada. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario