Vistas de página en total

18 julio 2021

Com escriure i presentar el millor treball acadèmic (Jordi Sancho)

 



Llibre: Com escriure i presentar el millor treball acadèmic.
Autor: Jordi Sancho.
País: Espanya.
Editorial: Eumo.

Se trata d'un llibre dirigit a tot estudiant tant universitari com de batxillerat en el qual se'ls dóna diversos consells per afrontar el treball de final de grau, de carrera, de doctorat o de master.

L 'autor Jordi Sancho és doctor per la Universitat de Barcelona i professor de política social. Llicenciat en ciències econòmiques i empresarials per la Universitat de Barcelona i ha exercit de professor en el Master d'Estudis Socials Europeus Comparatius a la Universitat der Zuyd a Maastricht.

Al llarg dels diversos capítols, l'autor descriu els errors habituals a l'hora de redactar i exposar el treball, explicant els diversos passos per a millorar l'escriptura i la presentació.

Es tracta d'un llibre de consulta obligada per a estudiants de segon i tercer cicle i resulta molt útil a totes aquelles persones que vulguin transmetre amb eficàcia els resultats de les seves investigacions.

Els deus capítols estan dividits en tres parts: Pautes i recomanacions, tallers i per saber més sobre tipografia i gràfics de dades i entre els diversos temes es tracta la millora de l'escriptura, la millora de la presentació, citacions i bibliografia.

Tots els capítols estan plens d'exemples d'altres treballs on es profunditza sobre les diverses errades comeses i les solucions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario