Vistas de página en total

23 noviembre 2020

L'illa dels cinc fars (Ferran Ramon Cortes)

 



Llibre: L'illa dels 5 fars.
Autor: Ferran Ramon Cortés.
País: Espanya.
Editorial: La Butxaca.

Llibre dirigit a persones que necessiten comunucar-se i saber expressar el seu missatge. Està basat en la pròpia experiència de l'autor, quan després d'una conferència es va donar compte de que els assistents no havien sabut percebre les seves paraules.

Un antic professor, present entre el públic va recomanar-li que fos al refugi que té a l'illa de Menorca a visitar els cinc fars més importants. Això era en ple hivern, quan l'illa es troba deserta d'estiuejants.

Al no tenir molt que fer en aquells díes, va marxar cap a Menorca durant uns dies amb l'intenció de visitar els fars. Va aprofitar els vespres, quan els fars s'encenen i comencen la seva funció per dedicar-se a observar-les i segons l'iluminació i els destells dels llums, va trobar les cinc claus més importants de la comunicació.

Aquests claus no els desvetllaré, perquè això toca a la persona que decideixi llegir el llibre, però una vegada llegit, es donarà amb les claus per a comunicar-nos que abans no havien trobat i milloraren molt en la nostra comunicació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario