Vistas de página en total

17 abril 2024

Viargers intrèpits (Montse Ganges)

 



Llibre: Viatgers intrèpids.
Autor: Montse Ganges.
País: Espanya.
Editorial: Bambú.
Col·lecció: Aventura, valentia, integritat.

Es tracta d’un llibre d’aventura pura i dura, dirigit al públic juvenil, en el qual es repassa els viatges de cinc grans viatgers de tots els temps com Marco Polo, Ernest Shackelton, Amelia Earhart, Thor Heyerdahl i Neil Armstrong.

Alguns acaben bé i altres no tant, però el llibre té molt també d’autoestima i superació personal per a ensenyar-nos que amb esforç i tesó, tot es pot aconseguir.

Cada viatger, té dedicat diversos capítols a les seves gestes. El primer gran viatger és Marco Polo i el seu viatge des de Venècia fins a la Xina, llavors dominada per l’imperi mongol on arriba a conèixer al gran kan.

El segon gran viatger és Ernest Shackelton i el seu viatge fins a l’Antàrtida on el protagonista tracta de creuar tot sencer el continent, passant pel pol sud sense molt èxit, ja que no pot arribar cap a terra pel culpa del gel i quan tracta de tornar a fer la missió mor d’un infart.

Amelia Earhart és l’única protagonista femenina del llibre i és una de les pioneres de l’aviació, assolint ser la primera dona en creuar l’Atlàntic, en creuar els Estats Units, en volar de Hawaii a California i en tractar de donar la volta al món, objectiu que no aconsegueix al desaparèixer misteriosament el seu avió en el Pacific,

Thor Heterdahl tracta de fer l’expedició del  Kon Tiki, travessant el Pacífic des del continent americà fins a les illes de la Polinèsia, exposant-se ell i llurs homes a perills com els taurons.

L’últim viatger és Neil Armstrong un dels astronautes que va tenir l’ocasió de ser un dels primers homes en arribar a la lluna i l’encarregat de fer un dels seus primers passeigs.

Sense cap dubte, es tracta d’un interessant llibre per a tots aquells que els agrada l’aventura i els grans viatges i un mentre l’està llegint, sent la sensació de que està vivint l’apassionant viatge ell mateix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario