Vistas de página en total

24 marzo 2023

En Pere Vermell es fa a la mar (Imma Pujol)

 



Llibre: En Pere Vermell es fa a la mar.
Autor: Imma Pujol.
País: Espanya.
Editorial: Port de Tarragona

Aquest llibre de temàtica infantil, compta la història d'en Pere, més conegut com el vermell, un pescador del Serrallo, en Tarragona, que des de petit sonmiava amb el dia en el que podria pujar a una barca per a fer-se a la mar.

Compta com va ser el dia en el qual va pujar per primera vegada a la barca i com va ser el primer dia que va tornar a pujar a la barca per a fer-se a la mar. Compta com  diferència d'altres tripulants, el portava un impermeable vermell, d'ahi el seu sobrenom, i com un día de tempesta, va caure a l'aigua i per a poder agafar el salvavides, va tenir que desferse del seu impermeable vermell.

La història acaba comptant com malgrat començar a usar impermeable grog des d'aquell moment quan va tenir una mica de diners, en homenatge a la seva mare, que va ser qui li va regalar l'impermeable vermell, es va comprar un altre.

Aquest llibre es pot trobar a la botiga del museu de Tarragona i finalitza amb un petit vocabulari de paraules que utilitzen els habitants del Serrallo a Tarragona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario