Vistas de página en total

24 noviembre 2022

Contes per a explicar en un minut i 1/2 (Victoria Bermejo)

 



Llibre: Contes per a explicar en 1 minut i 1/2.
Autor: Victoria Bermejo.
País: Espanya.
Editorial: La Magrana

Llibre dirigit a nens amb l'objectiu de explicar històries i comptes en un minut i mig, com diu el seu títol. L'edat més apropiada per a començar a llegir aquests contes, podem situar-la al voltant dels cinc o sis anys.

La gran majoria de contes reflecteixen el món actual amb astúcia, humor i integritat i és perfecte per a tot el que necessiti llegir i no disposi de gaire temps.

No només està dirigit a nens i nenes, també està dirigit a persones adultes ja que l'inmmensa majoria de les històries inviten a reflexionar i avui dia tothom necessita fer diverses reflexions.

El llibre compta amb un total de 39 contes que són els següents: Els detectius sorpresos, La rosa i el card, La pedra amb malastrugança, Les clavegueres, L'oportunitat, S'ha de saber mirar, L'altre secret de la piràmide, No sóc un beneit, Gripaus i colobres, La familia de mags, L'indecís, El gladiador, La formiga i l'elefant, El submarí, Els dos gossos, El cei i el lladre, El fatxenda i el gitano, Sempre hi ha una solució, La nena que somiava l'Alejandro Sanz, El dit gros, Els surfistes, El concurs, Perdre o trobar, El bell gripau, Bon Jaume bon, Per Júpiter, Una solució absurda, Barba blava, El cotxe i el mosquit, La nena que entenia l'idioma dels animals, La discreció, Potser així es va inventar el foc, Les sabates vermelles, Curiosa mascota, La nena escuradents, Les golfes, Gulliver i Lil·liput, Les preguntes sobre un conte i Prohibit preguntar.

Molts dels títols ja delaten de que va el conte i és molt recomanable llegir-lo en uns temps tan dífícils com els que corrin actualment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario