Vistas de página en total

17 diciembre 2021

Set hàbits de la gent altament efectiva, Els (Stephen Covey)



Llibre: Els 7 hàbits de la gent altament efectiva.
Autor: Stephen Covey.
País: Estats Units.
Editorial: Paidos.

Llibre d’Stephen Covey, una autoritat molt respectada en matèria de lideratge i expert en família que ha dedicat la seva vida a ensenyar una forma de lideratge basada en construir tant famílies com organitzacions.

És autor de diversos llibres d’èxit entre els quals es troba aquest del qual s’han venut més de 15 milions d’exemplars en trenta-vuit idiomes.

És un dels fundadors de la Flanklin Covey Company, empresa dedicada a serveis professionals que disposa d’oficines en 123 països i que comparteixen la seva visió per a motivar, millorar i proveir eines destinades al canvi i al creixement d’individus i organitzacions.

El llibre és una mena de curset dividit en set etapes, que constitueixen els hàbits per arribar a ser més efectius per a que el lector les assimili i les posi en pràctica, adaptant-les a la seva personalitat.

Al llarg dels capítols fa servir anècdotes destinades a fer-nos reflexionar sobre cadascun dels nostres actes i sobre el mode d’accedir al canvi i que té com a resultat el desenvolupament del propi caràcter de la voluntat, la integritat, l’honestedat i la dignitat necessàries per transformar el nostre univers en quelcom autèntic i intransferible. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario