Vistas de página en total

11 junio 2021

Buscant l'equilibri (Varios autores)




Llibre: Buscant l’equilibri.
Autors: Roser Carré, Roline Schmit i Carme Valls Llobet.
País: Espanya.
Editorial: Portic.

Es tracta d’un petit però gran llibre sobre l’autoestima en tots els aspectes, on només la presència de Carme Valls com coautora, ja és motiu suficient per llegir-lo i fins i tot comprar-ho.

El llibre està orientat a poder viure un munt d’anys, amb millor qualitat de vida de la que generalment gaudint, evitant l’estrès, la fatiga, el mal d’esquena, les infeccions o l’úlcera entre d’altres.

Moltes de les malalties són en bona part dels casos, producte d’aquest tren de vida que a vegades porten, que ens porta a patir d’estrès o de depressió entre altres coses i segons la qualitat de vida que nosaltres porten a terme, podem evitar l’aparició de segons que malalties o retardar-les.

Al llarg dels vuit capítols de que consta el llibre, es fa un meritori repàs a l’autoestima, al cos, les emocions, la depressió, l’ansietat, l’estrès, la dependència emocional, l’agressivitat, la ràbia, l’autoafirmació i la relació entre la sexualitat a l’autoestima.

Ens ensenya a saber qual és el concepte d’autoestima i els seus punts bàsics, com influeix, la diferència entre persones amb i sense autoestima, com fomentar l’autoestima des de l’infància, els rols tradicionals entre home i dona, com aprendre a respirar, etcètera.

És destacable el capítol que tracta sobre les principals diferències entre depressió, ansietat i estrès, així com les seves causes i el que tracta sobre la diferenciació de dependència i independència emocional.

Es tracta d’un llibre molt petit però al mateix temps molt complet, en el qual amb la seva lectura aconseguirem aprendre les pautes per alliberar-nos de totes aquestes epidèmies característiques del món desenvolupat i poder tenir una vida amb una millor qualitat de vida.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario