Vistas de página en total

27 diciembre 2020

Astro Boy (David Bowers)



Pel:licula: Astroboy.
País: Japó.
Director: David Bowers.
Interprets: Animació.

Dins del cicle de cinema en català que està projectant Ocine s'ha emitit com a sessió inaugural aquesta pel·licula de l'any 2009, i estrenada a l'Estat Espanyol a l'any 2010 sobre la polemica entre un tros de terra separat del seu planeta i la resta.

Metrocity es separada de la superficie. Es una ciutat molt avançada en robòtica i que utilitza a la superficie com abocador dels robots que ja no la serveixen.

Metrocity es governada per un arrogant i polèmic president que vol a tota costa una guerra amb la superficie per així donar el tomb a les enquestes i tornar així a guanyar les eleccions.

Per això necessita eliminar un nucli blau d'un robot creat per un important càrrec del Ministeri de Ciència. Aquest robot acaba a la superficie fugint dels robots guvernamentals que volen capturar-lo i allí descobreix un món diferent.

Aquest robot aconsegueix acabar amb l'altre que el president volia utilitzar per a provocar la guerra amb la superficie, aconseguint així aconseguir la caiguda del prepotent president de Metrocity i la pacificació definitiva d'amdós territoris.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario